Angående utvalda nyheter på föregående sida.

  Svenska journalister i vanliga så kallade politiskt korrekta media har rekordlågt förtroende hos svenska folket. Mycket beror på att journalister i mycket stor utsträckning består av kommunister (vänsterpartister), miljöpartister och feminister, trots att dessa i senaste riksdagsvalet endast fick 15 % av rösterna tillsammans. De är alltså inte representativa för folket.

  Dessa journalister, som förväntas vara objektiva, förvränger ofta sanningen och verkligheten för att få den att passa ihop med och propagera för sin egen ideologi, som ofta är mycket verklighetsfrånvänd. Man sätter ihop små utvalda fakta på sitt eget sätt så att läsaren/tittaren/lyssnaren får en helt annan uppfattning om händelsen än den verkliga. Och man utelämnar ofta viktiga fakta. Många människor har genomskådat dessa journalister och läser därför alternativa media som komplement för att få en riktigare bild.

  Nyheterna som vi har valt ut och länkat till är nyheter som vi funnit intressanta på något sätt. Det kan vara för att belysa hur annorlunda journalistkulturen fungerar i vårt närområde, eller handla om vetenskap, hälsa, politik, samhälle eller annat. De kommer från alternativa media och från vanliga dagstidningar i våra grannländer, där man ju skriver mera öppet och rakt på sak och mycket ärligare än vad journalister i Sverige gör. Det är lätt att förstå Dansk Folkepartis förre partiledare Pia Kjærsgaard som vägrar prata med svenska journalister annat än i direktsändning, eftersom hon anser att de är så ohederliga.

  Ett gammalt klassiskt roligt exempel på hur massmedia kan förvränga verkligheten för läsaren finner du här.

  Och ett exempel på den svenska pressetikens låga nivå hos FEMINISTISKT PERSPEKTIV finner du här.